Sunday bloody sunday

Hallihallå! Gosh vad den här söndagen tog slut fort. Vaknade ju något ”senare” i morse eftersom vi ställde om klockorna i natt, men var ändå uppe vid 8. Vid 13-tiden blev jag hockey-änka (D var på match i Globen) och då började jag fixa lite här hemma. Det var superskitigt, så jag dammade, städade badrummet, tvättade några maskiner, lagade mat, diskade, dammsög, bäddade rent i sängen och moppade golven. Sååå skönt när det är klart. Är väldigt glad att kroppen orkar så mycket som den gör nu! Fick en skön dusch och massa jordgubbar som belöning efteråt :)

Nu kan jag slappna av och köra igång den sista arbetsveckan innan ledigheten. Förkylningen känns något bättre idag, har inte fått lika många nys-attacker som igår. Hoppas det bara var en lightförkylning och att jag orkar med veckan! Nu ska jag krypa ner i mina nytvättade lakan :) Godnatt!

Earth hour igår, jag tände ljus i hela lägenheten :)

Pages:

6 kommentarer till “Sunday bloody sunday”

 1. catherine skriver:

  hej

  hittade till dig via Josefine!
  har bf den 18 april. Fin blogg du har!
  Lycka till med bebisen i magen

  >Catherine

 2. Anna-Mamma till Kevin skriver:

  Hittade hit via SaraLovisas blogg!
  Har kikat runt lite här och ville bara säga grattis till liten i magen innan
  jag ”går”!

  Ha en bra dag!

 3. Den är så underbar den där dressen. Älskar materialet :) Din kille kommer säkert vara grymt snygg i den blåa :D

  Jag hade också en massa jävla nysattacker igår. Hoppas att vi båda slipper det idag!
  Kramar!

 4. Killmamman skriver:

  skönt att fixa i ordning! man mår så mycket bättre när det är städat runtomkring :)

 5. Josefine skriver:

  hehe ja det är klart, jag ska faktiskt hålla utkik efter jordgubbar nu när jag åker till affären tänkte jag ;) med ovispad grädde och massa socker, herregud så gott !

 6. Emilia skriver:

  Tänk att det är så kort tid kvar, såå roligt :)

  Tänkte absolut utvärdera matkassen i veckan och lägga ut mitt favvorecept :)
  Kramkram

Lämna en kommentar