Sista dagen

Det här är en underlig dag. Det känns både sorgligt och skönt på samma gång. Har ju väntat på den här dagen länge och trodde ibland inte att jag skulle klara mig ända hit – men det gjorde jag! Sedan slutet på november då jag blev frisk från lunginflammationen har jag bara varit hemma från jobbet en enda dag, det var när foglossningen slog till och jag knappt kunde röra mig. Annars har jag och magen varit på jobbet och kämpat. Måste säga att det har gått väldigt bra, trots magen, fogarna och ett par förkylningar. Jag klarade det, och det är jag stolt över. Har fått en ny bild av mig själv också, en trevligare bild. Jag kan mer än jag tror!

Det är sista mars idag vilket innebär att jag klarat av en hel månad utan godis och läsk också. Det är jag faktiskt också lite stolt över, jag menar, jag är faktiskt höggravid och det är två saker som jag har väldigt lätt att bli beroende av. Sorgligt men sant!

I kväll blir det fredagsmys (på en torsdag) med älsklingen, eftersom vi ska vara ifrån varandra i helgen. Båda ska vara på landet fast på olika ställen. Hur som helst ska vi försöka snickra ihop spjälsängen, ska bli så mysigt att få bädda den!  Nu är det time for work här. Kramhej!

Pages:

2 kommentarer till “Sista dagen”

  1. alfamamma skriver:

    Starkt jobbat att bara ha varit hemma från jobbet en dag!

  2. Oj jäklar vad duktig du är! Verkligen! Och speciellt som höggravid, haha :D Jag levde på godis dom sista månaderna. Dumle var en storfavorit!

Lämna en kommentar