Semmeltisdag

God morgon! Undrar hur många semmelbagare som varit uppe halva natten och bakat för att vi ska få lyxa till det med en sån där kaloribomb idag? Undrar hur många semlor som går åt i hela Sverige just idag?

Annars är jag en liten depphög. Foglossningen har blivit värre och jag börjar få riktigt svårt att göra mitt jobb. Igår kom nästan tårarna när jag försökte röra mig normalt och det tog mig nästan dubbelt så lång tid att komma hem mot i vanliga fall. Otroligt frustrerande att inte kunna göra något åt saken, mer än att vila (när man väl kommer hem). Vi får se hur det går, helt enkelt. Ny dag idag!


Inte den snyggaste semlan kanske…

Pages:

2 kommentarer till “Semmeltisdag”

 1. Emilia skriver:

  Det tänkte jag med på idag… Massor med semlor måste bakas idag :) det var typ bilkö utanför winerbageriet idag på eftermiddagen!

  Nej din stackare :( finns det någon möjlighet att kunna gå ner i tid mer? När hade du tänkt att gå hem?
  Massa kramar

 2. saralovisa skriver:

  Åh som jag känner igen mig i hur det var här!
  Foglossning är ett jäkla helvete! Men nu är det inte långt kvar, det kommer bara att smälla till så är knodden ute.

  Vad skönt att höra att du kan få utbyte av bloggen! Haha nog är det trevligt med gulligull men ibland med gulligullbloggar men det kan verkligen vara skönt att veta vad man har att vänta sig.
  Jag har blivit så chockad genom hela resan om vad lite man egentligen vet om
  graviditetens baksidor och vad man har att vänta efter förlossningen. jag hoppas dock att jag inte skrämmer upp blivande mammor, det är inte tanken:)
  Jag vill att man ska våga lita på sin kropp och föreställa sig att man är en superwomen som kan klara allt!

  Stort tack för din uppmuntran. Jag hoppas att du får en förträfflig fortsatt
  helg! Oroa dig inte för den nya kroppen du kommer att komma tillbaka ;)
  Kram

Lämna en kommentar