om du har halsen full med månader av slit…

ta din packning över gränsen och kom hit

Det blir mycket Winnerbäck i öronen såna här veckor. Musiken står för så mycket, mycket som har varit och mycket som kommer att vara. Hur som helst är det musik som alltid kommer att finnas i hjärtat, och som värmer lite extra.

Jag fortsätter mina nedräkningar, 6 arbetsdagar och 28 dagar kvar till beräknad bebis. 4 veckor. Det är ofattbart. 4 veckor går så fort. Jag är trött efter på tok för lite sömn (för många kisspauser) denna veckan, men ”dom” säger att det bara är att vänja sig. Visst, jag vänjer mig gärna när min bebis är vaken och håller mig sällskap. Längtan♥  Tills dess får Lasse hålla mig sällskap!

Pages:

En kommentar till “om du har halsen full med månader av slit…”

  1. Therese/zill skriver:

    Helt sanslöst att det bara är futtiga 4 veckor kvar…! Kommer ihåg när det stod 100 i den där bebisrutan uppe till vänster. Tiden har gått attans fort. Ha en fortsatt fin dag Sara! Kramkram!

Lämna en kommentar