morgonlyx

Idag skapar jag goda förutsättningar för en fin dag med färska jordgubbar på frukostgröten. Standardgröten serveras med linfrön, russin, blåbär och kanel, och idag alltså med jordgubbar också. Käkade gröten så nästan varje dag hela förra sommaren, så idag har jag lite sommar i magen. Lovely.

Föräldrakursen igår var riktigt bra. Mycket info om förlossning, smärtlindring och vad som kan hända på BB. Fick träffa en mamma med tremånaders bebis och höra om den förlossningen och lite annat. Himla nyttigt. I morgon kör vi tillfälle 2/2. Det var roligt att göra något tillsammans med älsklingen också. I morgon har vi dessutom tagit ut ledigt hela dagen, så när kursen är slut tar vi tidig helg tillsammans. Det längtar jag efter! Men nu sista arbetsdagen denna veckan. Let’s make it a good one.


Nya tulpaner skulle vara lite lyxigt också ;)

Pages:

En kommentar till “morgonlyx”

  1. Petra skriver:

    sv: jag såg weheartit widgeten på en annan blogg. visste inte att det fanns. Skit smidigt är det! Det visar bilderna så fint! :) Det blev bra i din meny med! :D

Lämna en kommentar