halvvägs

Ujuj, nu är vi halvvägs genom mars. Börjar närma mig sista månaden av graviditeten, vilket känns helt sjukt. Det var väl nyss jag tog testet i v 5?! Såg såklart på En unge i minuten igår kväll (hur skulle man kunna låta bli?) och nu längtar jag om möjligt ännu mer efter förlossningen. Ser inte alls fram emot att ha sådär ont, men längtar efter att få upp den där lille parveln på magen efteråt.

Nej, nog med gravidpladder. Här pirrar det i magen lite extra eftersom klockan bara är 06:15 och det är ljust ute. Solen är på väg upp där borta *pekar* och det ser ut att bli en fin dag. Trött men happy Sara idag alltså. Tack solen. Snön är verkligen på väg bort nu, hoppas det börjar växa på marken snart. Vårblommor!

Pages:

2 kommentarer till “halvvägs”

 1. Det är så underbart En unge i minuten. Jag satt här hemma och grät som en tok i vanlig ordning, haha. Jag förstår att du inte längtar efter smärtan men din parvel :) När jag kollade igår kände jag bara att gud vad jag längtar tills jag får göra det där igen! Finns inget häftigare och du har det framför dig, LYX!

  Bäddsetet är från Hemtex, hoppas att det finns kvar :)
  Kram

 2. Emilia skriver:

  Ja visst är det härligt när det är så ljust när man vaknar… Man känner sig såå mycket gladare!

  Ja förr låg bredvid Edwins corner förut men han nu flyttat till helensgården, superbra har det blivit nu :)

  Hoppas du haft en bra dag! :)
  Kramar

Lämna en kommentar