Förra helgens…

Halli hallå dagboken! Har haft en fin dag här. Började med Vodou-utställningen på Etnografiska museet med Almira och Katta. Riktigt bra utställning och gillade Etnografiska i övrigt också. Måste bli bättre på att kolla in museer och sådant i den här stan, det är ju så enkelt och himla trevligt när det är välgjorda utställningar. Efter Etnografiska gav jag mig in på Lindex för att handla en sjal som jag spanade in igår och där sprang jag rakt in i en gammal barndomsvän som är här på semester med sin lilla familj. Vi hördes av om att ses på en fika igår men fick inte ihop det och så fick vi ses idag ändå. Slumpen är häftig ibland! Jag fick gosa med hennes lilla grabb som är sex månader (tror jag) och blev än mer bebissjuk än innan :)

Sen jag kom hem har jag vilat den här trötta gravidkroppen, klarar som sagt inte många timmar åt gången. Har suttit med fötterna i ett varmt fotbad och med vetekudden i svanken. Skönt! Nu blir det god middag och Melodifestival med min fina man.

Tänkte bara visa lite av bebisshoppingen jag kom hem med förra helgen:


Badcape och underbart ”lapptäcke” från IKEA, speldose-elefant från Diinglisar.


Superfina snuttefiltar och en fantastiskt mjuk fleece-/luddfilt :)

Pages:

2 kommentarer till “Förra helgens…”

  1. Vilka fina inköp, älskar speciellt snuttefiltarna, vart är de köpta?
    Grattis till bebisen förresten! haha..

  2. Anna- Bf +4 skriver:

    Jag ser att du har samma gröna mysfilt som vi har:). Den är go!:) Kram

Lämna en kommentar