Babyshopping delux

Heeerregud, mitt stackars konto blöder :p Fem timmar klarade vi av i Barkarby, jag och Elin (som dagen till ära hade pyntat oss med likadana rosett-hårspännen. Min tvillingsjäl tror jag!). Jag lyckades fylla hela Elins lilla bil med bebissaker från Barnens Hus, Babyproffsen och IKEA. Fick med mig lite klassiska IKEA-grejer också, förvaringskorgar, fotoramar och ljus. Det var riktigt roligt att packa upp allt hemma och visa Daniel. Allt blev godkänt tror jag :)

Vi hade nog tänkt kolla på att hyra babyskydd (bilbarnstol för småfolk), men idag kom jag över modellen vi kikat på för ett kanonpris, så det var bara att slå till. En Brio Primo blev det i alla fall, tror vi kommer vara nöjda. Vi har ju ingen egen bil, så vi kanske inte kommer använda det så ofta, men det kommer vara guld när det väl behövs :)
Nu ska jag börja bocka av saker på min lilla inköpslista, sköööönt! :)


Så här såg det ut när jag kom hem :p

 

Pages:

4 kommentarer till “Babyshopping delux”

  1. Ja det är en härlig tanke, får hoppas att det är sista helgen;)
    Vilken shopping!:) Kram

  2. Åh vad jag längtar tills jag får shoppa bäbis grejer <3

  3. Härligt med bebisshopping :D
    Ja, jag känner igen det där. Ett tag tyckte jag tiden rusade iväg och i nästa släpade den sig fram.. Sedan lillhjärtat föddes har det dock gått SÅ snabbt, hihi :)

  4. […] bara visa lite av bebisshoppingen jag kom hem med förra […]

Lämna en kommentar