40 dagar kvar

Lördag 12 mars 2011 och 40 dagar kvar till BF. Helknäppt. Jag har 14 arbetsdagar kvar innan det är dags för d e n  l å n g a  l e d i g h e t e n. Hjälp.

Vi hade en underbar dag igår. Föräldrakursen var toppen och sen hade vi härliga timmar på stan. Det blev tacolunch, shopping, fika med utsikt över ett vårigt Hötorget och matshopping på Hemköp City. Jag hittade en ny jacka där magen får plats  vi kom hem med en påse Newbie-kläder från KappAhl. Jag älskar Newbie-sortimentet! Nu har jag nog köpt nästan alla plagg som finns ute i serien just nu :p Litens första garderob börjar bli komplett i alla fall, det känns skönt att ha en del att börja med.

Idag blir det Vodou-utställningen på Etnografiska med vänner. Dags att dona sig i ordning :)


Gårdagens babyshopping :)

Pages:

En kommentar till “40 dagar kvar”

  1. Ja där har vi ett gäng underbara newbie kläder, haha :) Är det den vita bodyn med knappar på ärmarna? En sån måste jag köpa till sommaren!

Lämna en kommentar