vårkänslor

Tjingeling. Nu kan vi väl hoppas att vi slipper mer snö? Eller? Igår var världens härligaste vårväder och jag hoppas på fler såna dagar de närmaste veckorna. Det gör livet lite lättare att leva.

Helgen och v 30 är strax här. Med 10 veckor kvar känns det helt okej att åka runt i babyaffärerna och planera lite inköp/handla lite i helgen tycker jag. Det ser jag fram emot. Men nu jobb, och lite alvedon.


Tulpanerna ser lite ledsna ut nu. Jag och magen förväntar oss nya färska blommor varje fredag framöver ;)

Pages:

3 kommentarer till “vårkänslor”

 1. Låter kanon!:)

  Föresten vad trevligt med babyinköp:) Själv är jag klar nu men
  det kanske blir något mer babyplagg:) Kram

 2. Emilia skriver:

  Heej!
  oh, är det bara 10 veckor kvar? :) Gud så tiden går fort!!
  Självklart är det okej att planera o shoppa en massa då :)

  Håller verkligen tummarna att du får HP!! När får du besked om det… kan inte förstå att det inte anser förskolläraryrket som betungande för kroppen. Då får de väl själva komma ut och se hur det är… sånt kan göra min så irriterad!! Lite skillnad kanske om du hade arbetat i skolan…
  Som sagt, håller alla tummar jag har!!

  Hoppas det är bra med dig annars?! :)
  KRAM

 3. Det närmar sig för dig nu! Snart vecka 30 :)

Lämna en kommentar