Stora shoppardagen

God kväll! Vi åkte alltså till Barkarby idag för att kolla in kommande babyshopping på Babyland och Babyproffsen. Har tidigare lovat min älskling att vi ska köpa en ny TV till honom i födelsedagspresent i slutet av februari, så vi gick in och kikade på Mediamarkt först när vi ändå var ute och åkte. Hittade en som vi kollat på på nätet tidigare och till slut bestämde vi oss för att köpa den redan idag. Så nu har vi lyft ner den gamla TV:n, en tjockisTV på 32″, och ersatt den med en 46″ LED-TV från Samsung. Vi är sjukt nöjda! Får skriva ett särskilt inlägg om babyshoppingen i morgon, för sån blev det också såklart ♥

Här kommer ett par riktigt dåliga bilder, men ni fattar grejen?

FÖRE:

EFTER:

Pages:

En kommentar till “Stora shoppardagen”

  1. Emilia skriver:

    Åh, nu har vi en här hemma som blev gryyyymt avis på er, och det är inte jag ;) hihi!
    Jag har lovat rikard att vi ska köpa en ny till hösten när mina sommarjobbs-pengar kommer. Han får stå ut tills dess ;)

    Hihi, har du shoppat ännu fler bebisgrejer? :) Vad roligt!!

    Kramkram

Lämna en kommentar