Min lilla vän

Termometern säger -16 grader, jag är inte jättesugen på att gå ut alltså. Har dragit på mig dubbla tights och tar varmaste koftan under gåsjackan, men det kommer nog bli lite kyligt ändå.

Jag är glad att få starta den här veckan i alla fall, för nu är det bara fem dagar tills jag får åka hem till mamsen och papsen igen. Längtar mig tokig! Ska bli så skönt att få komma hem några dagar.

Måste visa några bilder på en ny liten vän jag skaffade i helgen. Tokigt hur tama en del fåglar blir när det kanske vankas mat. Fåglar är himla fina, men jag tycker att dom är lite obehagliga… Kan ha med Hitchcock att göra.

Pages:

En kommentar till “Min lilla vän”

  1. Sofie skriver:

    svar; ja verkligen! ska bara hitta någon att gå med på dagarna. sambon är inte alls lika peppad som jag efter en hel dag på jobbet, vilket jag förvisso kan förstå. men de hade varit mysigast att gå med honom:)

Lämna en kommentar