livets gång

Det blev en djup rubrik idag. Är trött för jämnan just nu känns det som, nästan som i början av graviditeten när man bara ville sova. Hur som helst har vi varit på begravning idag, det var sorgligt men fint. Värdigt. Det kändes lite underligt att sitta där med tjockismagen, fylld med nytt liv, men det kändes ändå rätt. Nytt liv. Det är något stort över det.

Vi var ganska matta när vi kom hem, så det blev pizza och hyrfilm i soffan, en fin eftermiddag. Skönt att få vara nära sin kärlek och magen några timmar extra så här en torsdag. Nu ska jag ställa undan datorn och vila huvudet till någon CSI-variant på 8:an eller 9:an (kanalerna kör varsin variant). I morgon blir det planeringsdag på jobbet och efteråt ska jag bjuda älsklingen på tidig födelsedagsmiddag på Vapiano. Det blir en god start på fredagsmyset :) Hejssvejs!


Nytt liv med stortån framför näsan :)

Pages:

Lämna en kommentar