kär-lek

Det var den stora hjärtedagen igår. Inte så mycket att bry sig om kanske, jag är kär alla dagar, men jag gillar ju också alla dagar som ger anledning att ge och få paket :D Hade inte väntat mig så mycket, men fick både blommor, choklad och världens finaste present av min älskling. Han gav mig ett ”presentkort” på ett ultraljud i 3D/4D, något som jag pratat om att jag vill göra ett bra tag. Så nästa vecka ska vi till Tittut ultraljudsklinik och få titta på vår lilla Bus i magen igen. Ska bli fantastiskt! Är så glaaaaad :)

Ikväll har vi myst till det med pizza, vissa dagar behöver lyxas till på det sättet. Strax ska vi sätta på en film och avsluta dagen. I morgon får vi förhoppningsvis vår TV fixad, Samsung-teknikern var här idag och testade att byta någon del men det hjälpte inte, så i morgon är det andra gången gillt. Tjingeling!

Pages:

3 kommentarer till “kär-lek”

 1. Emilia skriver:

  Visst är det bra med ”ursäkter” för att fira saker o få presenter :)
  Vilken underbar present du fick!! Var inne på hemsidan o kika, häftigt det måste vara!!

  Vilken bra service av samsung att komma hem o kolla på tven :) sånt gillas. Hoppas de får ordning på den!
  Kramisar

 2. alfamamma skriver:

  Vilken fin present du fick! Svärföräldrarna ville ge oss det men vi vill absolut inte få reda på könet så vi skippade det. Men blir det en bebis till så ska vi nog köra på det!

 3. […] har gått i fotoutmaningen. Idag får ni se lite av kärleken i mitt liv, det underbara kortet med den fina presenten och en del av blombuketten som jag fick i måndags från min fina babe. Kärlek […]

Lämna en kommentar