gravidfika och babyshopping

God afton! Jag är hemma efter en härlig eftermiddag i Jakobsberg. Har träffat en tjej från en Järfälla-tråd på familjeliv.se för en liten gravidfika. Den lilla fikan blev 3,5h, det fanns mycket att prata om! Jag hann med lite babyshopping på Lindex innan, så mycket fint dom har där! Nu börjar bebisgarderoben kännas något mer komplett, vi behöver några pyjamasar och några små brallor till tror jag.

Babyshoppingen igår blev hur bra som helst, vi fick med oss en fin spjälsäng, spjälskydd och en skötväska hem. Dessutom hade bärselen kommit till ICA, så den gick vi och hämtade ut också :) Nu ska jag få en god thaimiddag (kyckling i kokosmjölk och grön curry som är direktimporterad (smugglad?) från Thailand) av min älskling. Jag har faktiskt hjälpt till, har skurit grönsakerna ;)


Det blev bland annat den här pyjamasen, bodyn och byxorna idag. Fick med en body till och ett två par pyttestrumpor också :) Ledsen för den trista bilden!

Pages:

Lämna en kommentar