Fixelifixardagen

Vi började helgen fint igår. Efter en riktigt inspirerande planeringsdag på jobbet mötte jag upp min älskling för fredagsmiddag på Vapiano i Gamla stan. Smarr smarr! Gillar Vapiano, men stället är gjort för stora sällskap, inte mysiga, intima pardejter direkt. Men vi hade trevligt :)

Idag har vi varit och storhandlat, blivit av med den gamla TV:n och dragit igång i tvättstugan. Det blev lite shopping innan mathandlandet också, fick tag på ett skal (eller vad man nu ska kalla det) till min fina desire, så nu är den skyddad och dessutom chockrosa på baksidan. Fiint! Lite kläder fick vi tag i också, det är aldrig fel.

I morgon ska vi ha lite familjekalas här för älsklingen, så nu ska jag försöka dra igång ett städpass. Jag får vila ikväll, efter att ha slängt ihop en pastasallad, skurit upp lite jordgubbar (fått tag i fina färska!) och hällt upp lite läsk i mina stora vinglas. Det blir en fin belöning. Pepp pepp!

Pages:

Lämna en kommentar