fixarsöndag och sol i fejset

God afton! Här har vi haft en fin söndag med en massa fix. Så skönt det är! Kom igång i förmiddags och tvättade, diskade, dammade, städade badrummet, dammsög och moppade lite golv (allt med lite hjälp så klart ♥). Plockade i ordning i lägenheten och fick riktigt fint igen. Härligt!
Min rygg var inte så glad efteråt, men jag satte mig med en tekopp i solen på balkongen och vilade. Premiär på balkongen! Öppnade bara en glasruta och hade balkongvärmaren bakom ryggen och fleecefiltar om benen. Underbart med solen i ansiktet trots att det är lite kallt.

Nu ikväll har vi ätit god middag, det blev en favorit i repris – thaigrytan med kyckling i grön curry. Yummie! Jag har sorterat tvätt, bäddat rent i sängen och diskat lite igen. Har scrappat ett par kort också, för i morgon är det ju både alla hjärtans dag och kollegans födelsedag :) Nyss blev det hallon, mango och kiwi med lite lättkesella och en kopp polkagriste, perfekt avrundning på helgen. Duschen och sängen nästa nu, kommer sova gott i natt i rena lakan och med rent samvete ;)


Stjärna!

Pages:

Lämna en kommentar