energikickar

Alltså, jag lever rejält på helgen här. Den var underbar! Det var kallt, men solen sken hela dagarna och jag fick fika på fårskinnsfällen i solen på trappan. Nostalgi! Det var härligt att umgås med familjen och mina fantastiska hundar, och jag är så kär i min fina karl ♥ Har promenerat och badat skumbad, ätit gott och varit på en liten shoppingrunda på Esplanaden.

En riktigt fin helg alltså, och veckan har börjat helt okej. Lite mycket på jobbet, men tack vare sjukskrivningen fick jag gå hem redan kl 14. I eftermiddag har jag hunnit fota lite, plockat undan massa stök i lägenheten och gått en promenad. Perfekt uppladdning för en vecka med mycket på to-do-listan. Ska visa den senare, men först lite bilder från helgen som får mig att le:


Jag gjorde konstiga miner på alla bilder, men här kollar ju pudeln i kameran i alla fall :)


Ante och hans favorit på fika-trappan i solen


Man kan inte låta bli att bli tokkär i den här killen!


Man kan inte låta bli att vara tokkär i den här killen heller ;) Och solen som lyser in!

Pages:

En kommentar till “energikickar”

  1. zill skriver:

    Ååh, du har alltid så fina bilder..

    Och, vad jag såg är att det är mindre än sextio dagar kvar nu! (som om du inte visst det själv, hehe) Skönt att du fick igenom lite sjukskrivning, hoppas att det räcker så du slipper få mera ont. Ha en fortsatt fin vecka! Kram, kram!

Lämna en kommentar