Arbetsförmåga

Fick (som väntat) avslag på min ansökan om graviditetspenning från Försäkringskassan. Med tanke på hur besviken jag blev hade jag nog lyckats bygga upp ganska stora förhoppningar ändå, men nu är det bara att tänka om. Vet inte om jag ska orka överklaga, detta har redan tagit så mycket energi och det är väl tveksamt om dom ändrar sig. Dom menar att min arbetsförmåga inte är nedsatt med mer än en fjärdedel och det kanske är sant just nu eftersom jag biter i hop och gör det jag ska när jag är på jobbet, men kom igen om några veckor säger jag bara! Just nu är den största svårigheten att plocka upp leksaker på golvet eftersom jag faktiskt inte når ner till golvet då magen är i vägen. Och det lär ju inte bli enklare.

Men, nu går jag vidare. Får kanske sätta plan B i verket, men det återstår att se. Fortsätter jag ha så här ont blir det kanske aktuellt med en dels sjukskrivning, i alla fall som det känns nu.

Det känns skönt att det är fredag i morgon i alla fall, för det betyder att fogarna snart får vila :) Det är typ -5 grader ute idag, så vårkänslorna ligger på is ett tag, haha. Jobbtime!


Is!

Pages:

Lämna en kommentar