vad är det för en dag?

Det står torsdag i kalendern. Igår kändes det som fredag, vilket borde innebära att det är lördag idag. Å andra sidan ska man jobba i morgon, så då borde det väl vara söndag och ångest över att helgen är slut igen? Hehe, nej, jag är glad att det är fredag på riktigt i morgon och att vi har helgen att se fram emot, trots den välkomna ledigheten idag :)

Hittills har vi haft en skön ledig dag. Firade in den med sushi från Brommaplan med Elin igår kväll, fortsatte med sovmorgon och lång frukost idag. Sen har vi gått en skön promenad, handlat och lagat mat. Vi har lyckats bra med att inleda 2011 lite nyttigare, vi rensar ut de dåliga sakerna i kyl och skafferi och fyller på med bra saker. Känns så skööönt!


Ut med!


In med!


Nöjd tjej!

Pages:

En kommentar till “vad är det för en dag?”

  1. Charlotte skriver:

    Sv: Hej! Kul att du kikade in :) Mitt twitter-plugin har jag hittat på twitters hemsida..
    Settings > Profile > Sen under WEB står det Have a homepage or a blog? Put the address here.
    (You can also add Twitter to your site here ) o där klickar du :) Sen är det bara o följa instruktionerna.

Lämna en kommentar