trötthuvud

Lite för trött för mitt eget bästa idag. Somnade först efter 01, vaknade 03 och lyckades inte somna om ordentligt. Klockan gick som vanligt igång 04:50, var lite osäker på om jag skulle överleva dagen då. Men det gjorde jag! En lång dag dessutom. Kom hem och landade i soffan och hade inga planer på att förflytta mig därifrån, men lyckades övertala mig själv om att en promenad skulle göra gott. Det är dessutom nästan barmark ute, underbart! Kom ut och knatade runt drygt 3,5 km på 40 minuter, kändes skönt i gravidkroppen. Det är fortfarande en del is att halka runt på så det går inte jättefort, men huvudsaken är ju att man kommer ut.

Nu mår jag bättre, ska försöka orka mig på att se handbollen innan det blir sängen. Heja Sverige!


Längtar efter den här promenadutsikten igen… Snart är vi där!

Pages:

3 kommentarer till “trötthuvud”

 1. Almira skriver:

  Hoppas du blir piggare till helgen, för vi skall dra med dig till Kophangan!

 2. Sofie skriver:

  Svar; Ja de blir nog det ;) hoppas dock att h*n kommer tidigare!
  orkar inte gå över..
  jag har mått helt okej. har jätteproblem med halsbränna/ryggont nu ”bara”.
  men de räcker gott och väl vill jag lova ;) ska kika igenom din också!

 3. Sofie skriver:

  svar; va glad så länge du slipper.. de är riktigt vidrigt! :/ usch!
  ja de gröna är fint=)

Lämna en kommentar