trötthuvud 2.0

Just nu känns det lite som att jag bara kan sova varannan natt. Var trött igår efter en helt okej dag på jobbet, drygt en halvmils promenad och lite ryggövningar i går kväll. Kom i säng i bra tid och trodde att jag skulle få sussa sött, men icke! 01:15 sov jag fortfarande inte, sen orkade jag inte kolla på klockan fler gånger. Vaknade före klockradion vid 04:30. Stänger på jobbet idag också, så det finns risk för att det blir lite segt.

Hur som helst är det väl dumt att klaga, livet kunde vara sämre. Dagarna går så fort! Spelar musik för magen här och peppar igång dagen. Försöker hitta nån musik som Busen går i gång på lite extra, och nån som lugnar. Man undrar verkligen vem det är som bor där inne och vilka sidor hos mamman och pappan som fastnat.


Spännande ere!

Pages:

2 kommentarer till “trötthuvud 2.0”

 1. Emilia skriver:

  Vad jobbigt att inte kunna sova :( sömn är ju så viktigt!!
  Hoppas dagen idag går bra ändå vännen!

  Hihi, ja det är så fantastiskt att barnen ligger där inne i magen o väntar på att bli ”färdiga” :) lilla bus!
  Kramkram

 2. alfamamma skriver:

  Det är så skönt med dagar som går fort nu, man vill bara att tiden ska springa iväg! :)

Lämna en kommentar