stuck in reverse

Good morning Sweden! Jag fortsätter på varannan-natt-varianten, så inatt har jag fått sova några timmar längre. Jag hoppas ju såklart att jag ska få sova ikväll igen, så kul är det inte att ligga vaken. Men skönt att det inte är varje natt så här långt. Kommer ju säkert få min beskärda del av sömnlösa nätter om några månader ändå. Jag är beredd (låtsas vi)!

Kylan är tillbaka, -6 grader idag. Jag som var så lycklig i min vårjacka! Den går att stänga till skillnad från min tunnare vinterjacka och den väger inte 4 ton som Canada Goosen. Men jag tror det får bli fleece och vårjackan i alla fall faktiskt, jag gillar att kunna andas.

Lagom långt jobb idag, ska hålla ett utvecklingssamtal och har egen planering i eftermiddag. Soft och lagom. Time to go!


Den här jackan är det. Såg gravid ut redan innan jag var det, så nu är den perfekt, mycket luftig som ni ser (hoppet på bilden demonstrerar hur mycket luftig). Bild: Kristina

Pages:

3 kommentarer till “stuck in reverse”

 1. Petra skriver:

  sv: ja precis! Det måste ju vända nån gång! :)

  Fin jackan va! :)

 2. Kristina skriver:

  Ååh! Jag kommer ihåg när vi var uppe på Billingen och tog massa kort. Det var kul :)
  Jag saknar dig Sara. Hoppas att besvärliga hormoner och sömnbristen ger sig snart. Tänk va fort tiden går. Inte så jättelångt kvar nu.

  Hälsa Daniel! Kram kram

 3. Emilia skriver:

  Vilken härlig bild :) Fina du!
  Kram

Lämna en kommentar