Rent hus och ren Sara

Åh vilken härlig helg! Tror att jag kommer få sota för att jag haft det så bra, stapplar runt som en gammal tant nu och har ontont i fogarna. Men det får det vara värt.

Fredag: Slutade tidigt och åkte till Jakan. Shoppade lite bebiskläder och andra bra saker. Mötte upp kärleken och fixade fredagsmys innan handbollen och hade en fin kväll i soffan. Slocknade tidigt och sov mååånga timmar.

Lördag: Lugn morgon hemma innan vi åkte till Jakan igen för att kika lite i affärer och handla mat. Vi fikade på Wayne’s först och pratade en massa. Jag shoppade lite mer bra-att-ha-saker, bland annat mineralpuder och sminkborttagningen från Clinique. Är det inte typiskt att alla såna där produkter tar slut samtidigt? Vi hyrde tre filmer och såg den första (Salt, helt okej!) till älsklingens goda middag på kvällen.

Söndag: Vaknade ganska tidigt och åt mysig frukost i soffan samtidigt som vi såg den andra filmen (Remember Me, klart sevärd). Vi fick pausa några gånger för spring i tvättstugan. När tvätten var klar gick vi nästan en timmas promenad i solen och när vi kom hem tog vi tag i storstäd av lägenheten. Vi har tagit hand om tvätten, dammtorkat, bäddat rent i sängen, dammsugit, städat badrummet och moppat golv. Nu har jag avslutat med rejält hemmaspa och blev serverad smarrig tacosallad efteråt. Kroppen gör rejält ont nu, men det får det som sagt vara värt. Nu ska jag skära upp lite melon och njuta av helgens sista timme. Tjingeling!

Pages:

Lämna en kommentar