Lördagsmiddagen och solsöndag

Helloj! Vi hade en myspyskväll igår, åkte in till stan och mötte upp Almira och Patrik. Tanken var att vi skulle äta thaimat på Koh Phangan, men när vi väl kom dit var det 1,5 h kö för att få bord. I veckan sa dom att det skulle vara lugnt att få plats om vi kom dit vid 17, men så var det alltså inte. Vi tog oss till centralen i stället och en ganska nyöppnad japansk restaurang som låg där i närheten. Wagamama. Det var en vinstlott! Supergod mat, bra priser och schyst service. Vi var nöjda.

Idag skiner solen, vi gick en liten omväg till affären förut för att få lite extra sol i fejset. Underbart vinterväder. Annars tar vi det bara lugnt här hemma, jag försöker få ordning på alla planer och tankar kring bebisshopping. Bara tre månader kvar och massa beslut som ska tas och saker som ska handlas. Hur som helst är det ett litet himmelrike för mig som gillar att skriva listor ;)

Annars blir det kanske lite ny design här idag, om vi har tur vill säga ;)

Lite foodpics:


Min förrätt, edamamebönor med havssalt, chili och vitlök


Soja!


Patriks soppa med massa skaldjur


Chocolate fudge cake med wasabi


Fruktsallad med citrongräsyoghurt


Min cheescake med vit choklad, ingefära och kryddig kolasås.

Pages:

3 kommentarer till “Lördagsmiddagen och solsöndag”

  1. jättefina bilder! :}
    jag gillar särskillt andra bilden.

  2. alfamamma skriver:

    Jag håller med Wilma här ovanför om att det är väldigt fina bilder!

  3. Petra skriver:

    den där cheesecaken hade jag velat smaka!! var den god??

Lämna en kommentar