I can’t wait until spring

Uj vilken gravidblogg detta har blivit de senaste dagarna. Försöker ju såklart tänka på andra saker, men det är en ganska stor del av livet just nu. Hur som helst myser vi i soffan i kväll, Bus, jag och pappan. Popcorn och TVserier på dvd. Kvalitetstid, nästan.

Annars är jag mest bitter över snön. Vill inte bli en gnällkärring, men jag var så lycklig igår när man äntligen kunde gå normalt på gångvägarna och snön så sakta töade bort. Min gravidkropp behöver barmark! Idag har det vräkt ner ny, äcklig, blöt snö. Men det är ju ”bara” januari, så det här får vi väl leva med ett tag till. Biter ihop och halkar vidare! Men jag tittar tillbaka och redigerar några vårbilder och drömmer lite i alla fall…

I can wait until spring
Nothing ever is growing
Cause this cold wind is blowing
All love away

I can’t wait until spring – Bad cash quartet

Pages:

2 kommentarer till “I can’t wait until spring”

  1. Issa skriver:

    Hej ! var med och bli veckans blogg , Det enda du behöver göra är att kommentera ”jag är med ” i inlägget om tävlingen :)

    vinnaren får en länk och bild på sin header :)

    Du har inget att förlora :)

  2. Ingrid skriver:

    Sugen på ett nytt armband? Jag skänker bort ett från H&M på bloggen! Det är helt nytt och oanvänt, men tyvärr lite för stort för mig. Kika om du är intresserad!! :)

Lämna en kommentar