gratis är gott

Här är en riktigt bra sak med att vara gravid… Gratisprylar! Det finns en massa olika ställen där man kan få varuprover och fina saker till bebben :) Häromdagen fick jag ett litet paket med en gravidtidning från Allt för föräldrar, med bland annat kuponger från KappAhl. Där fick man 25% rabatt på ett plagg och dessutom hämta ut valfri body alldeles gratis :) KappAhl har verkligen fina bebiskläder, speciellt deras Newbie-kollektion. Var och fick en superfin body igår, dessutom råkade det bli ett par matchande byxor och en söt mössa till :) Med rabattkupongen blev det inte många pengar alls. Me likey!


Gratisbody, superfin!


Sötaste byxorna (ska köpas i grått och vitt också!) och newbie-mössan.

Pages:

3 kommentarer till “gratis är gott”

 1. alfamamma skriver:

  Vilka fina saker! Jag gick också in och beställde det där paketet nu. :)

 2. Kristina skriver:

  Vilka fina kläder :) Olle är en sötnöt. Slår vad om att eran lilla bäbbe kommer vara underbart söt. Som alla andra bäbisar. Man smälter liksom.
  Kram!

 3. Maria skriver:

  Vad roligt att du skrivit en rad i min blogg! Och ännu roligare att vi är beräknade att få barn så nära varandra. Din blogg blir nu helt klart ett stopp varje dag! =) Vilka mysiga kläder! Jag väntar också på mitt sådant paket! =)

Lämna en kommentar