barnvagnsägare

Här gäller det att vara snabb i svängarna (och besluten). Efter provkörning i 2 olika butiker hade vi ändrat oss både vad gällde modell och färg :p Emmaljunga har upp till 8-10 veckors leveranstid på sina vagnar, men när vi väl skulle beställa på Babyland så tog dom inte emot beställningar just nu eftersom dom ska bygga om och inte har plats. Däremot visade det sig att dom hade vår vagn med både sittdel och liggdel i lager, och eftersom dom vill tömma sina lager så fick vi lite rabatt vid en snabb affär ;) Så idag har vi betalt handpenning och ska hämta vagnen inom en vecka :D

En sån här blev det:


En Emmaljunga NitroCity, färg navy/white :)

Pages:

En kommentar till “barnvagnsägare”

  1. Emilia skriver:

    Åh vad kul :) Jättesnygg!!

    Visst är det elakt att lägga tentor på lördagar!! Morr! Men det är bara att bita ihop o köra o nu är den gjort :) Är heelt slut i skalle!

    Hoppas ni har en mysig helg!
    Kraam

Lämna en kommentar