Underbara Göteborg

Ni anar inte vilken fantastisk helg vi haft! Har njutit av varje sekund (eller, varje sekund efter att vi kom fram , en timma försenade bara). Hotellrummet var underbart, även om vi saknade badkaret. Frukosten igår var inte dum, hotellfrukost är något av det bästa :p Med mätta magar tog vi oss över gatan till Nordstan där vi brände pengar några timmar. Hittade Idol-Olle som satt och spelade där också. Starstruck!

Vid lunch mötte vi upp min älskade lillebror för mat på Hard Rock Café, sen promenerade vi hem till hans nya lya. Superfint var det, studentlägenheter är ju inte alltid så där himla kul precis. Efter lite kaffe (vatten för mig) åkte jag och älsklingen till Liseberg för några mysiga timmar där. Vi hade klätt oss enligt konstens alla regler och fnissade åt alla som gick och huttrade i -2 grader :p Det finns inga dåliga väder! Vi avslutade kvällen med fika och Så mycket bättre på hotellrummet.

Idag kom vi ner till frukosten lite tidigare eftersom vi skulle checka ut och ville ha maximalt med tid för roligheter innan tåget gick. Det blev lite shopping i dag också, man måste uppdatera garderoben lite när man blir tjock! Ett par söta kläder i pyttesmå storlekar råkade följa med ner i påsarna också :p Har satt shoppingförbud på bebisgrejor tills efter jul, men när man blir förälskad så är det svårt att låta bli.

Kan avsluta den här uppsatsen med att tala om att jag fått upp mina fina vita gran i vardagsrummet i kväll, den står här och lyser så fint nu, med massa kulor i silver och vitt och några i rött :)


Liseberg!


Maassa lampor


Som sagt… V 21 (20+0)

Pages:

2 kommentarer till “Underbara Göteborg”

 1. Emilia skriver:

  Heej!
  Vilken söt mage!! När är det lilla pyret hade tänkt att titta ut??

  Låter som ni haft en härlig helg :)
  Kramkram

 2. Agneta skriver:

  Underbar bild gumman :-))

Lämna en kommentar