tonight’s gonna be a good night

Igår förmiddag spenderade jag nästan 4h på MVC. Vi var ett helt gäng med mothers-to-be som fick massa information av barnmorska, sjukgymnast och dietist. Det var riktigt bra och roligt att få sitta och snicksnacka med andra gravida i ungefär samma vecka. Mer sånt! Blev i alla fall inspirerad att läsa mermermer, så lite sånt blir det ikväll. Förhoppningsvis får jag sällskap av stora, söta kolsyrebubblor i magen.

Annars blir det bara ännu mer lördagsmys med glögg, saffransbullar och fruktsallad. 3:an kör Grinchen ikväll! Den är lite tradition att se så här före jul, det har vi gjort nästan varje år sen den där dagen vi blev tillsammans för 5 år sedan. Kärlek!

Pages:

En kommentar till “tonight’s gonna be a good night”

  1. Anna skriver:

    sv: så lite så :) Tusen tack! :D

Lämna en kommentar