julebak och stöklördag

Stora fixardagen idag! Det börjar arta sig här hemma, när allt pyssel är klart kommer det blir så fint :) Vi har fixat en massa och älsklingen har röjt i sin hörna. Hans hörna ska opereras bort från lägenheten, för om några månader kommer vi behöva den platsen för andra saker. Bebissaker. Hihi…

Jag har haft storbak. Poppade julmusik i köket och bakade lussekatter och saffransbullar med mandelmassa. Konstaterade att jag behöver en bakmaskin av nåt slag, degkrokarna till elvispen svek mig fullständigt idag. Har deg i hela elvispen nu. Sen bakade vi pepparkakor tillsammans och till sist slängde vi ihop en mjuk pepparkaka också. Efter baket har jag diskat och duschat och nu är kroppen väldigt trött. Sitter i soffan och här stannar vi resten av kvällen, jag och magen.


Inte så snygga, men goda…


Både snygga och goda…


…och ganska stora.


Pepparkaksbak. Ja, vi köper färdig deg!! Nån måtta får det vara på husligheterna….

Pages:

2 kommentarer till “julebak och stöklördag”

  1. Agneta skriver:

    vad gott det ser ut som du bakat :-)mysig blogg du har vännen <3

  2. Emilia skriver:

    Ser vääääldigt gott ut :) Jag gjorde också sådana där bullar med mandelmassa i, muuums var det!

    Kramkram

Lämna en kommentar