julafton 2010

Julen är här! Vi kom fram till Skövde drygt 30 minuter sena igår, inte illa alls SJ. Jag jinx:ar väl en massa nu, men vi har hittills haft ganska bra flyt när det gäller tågresande. Men den turen går säkert över på tisdag när vi ska tillbaka till Tokholm (nu o-jinx:ar jag va?) Peppar peppar åt alltihopa!

Vi hade en jättemysig dag i går i alla fall, handlade de sista klapparna (igen), köpte julmat och myste här hemma. Klädde granen och stoppade under klapparna. Klapparna under vår gran förökar sig varje år, hur kommer det sig när ”man inte ska köpa några julklappar”? På kvällen tog jag ett långt härligt skumbad med händerna på magen innan vi kvällsfikade vörtbröd med den nygriljerade skinkan.

Idag har jag och älsklingen tagit med hundarna på en fotopromenad. Termometern sa 17 minusgrader och här ligger maaaaassor med snö. Utsikten är otroligt vacker, en fin julafton har vi här. Njuter av solskenet utanför fönstret och fikar glögg och julgodis nu. Ska strax göra mig lite julfin och hjälpa mamma med maten sen. Vår jullunch brukar vara klar i lagom tid tills Kalle Anka börjar så att vi missar det varje år, haha. Men det gör inget, för efter Kalle kommer ju tomten!

Åh vad jag älskar jul!


Klappar


En vinterpälsad pudel med is i skägget (han SKA klippas i helgen=))


Utsikt


I’m with stupid :p


Snöigt

Pages:

Lämna en kommentar