jag har varit snäll i år

Hoho, nu är vi hemma! Med oss hem hade vi våra nya bebisar, ska visa min senare. Har packat upp lite grann, tänkte visa allt det fina som tomten hade med sig till mig i år – jag måste varit jättesnäll under 2010 :D


Köksmaskin, A piece of cake, de tre första Twilight-filmerna


Nyckelring med Barbaskön, örhängen, bola (gravidsmycke, syns lite dåligt)


Snuttefilt från Diinglisar, body i strl 56


Köksmaskinen igen, satinlakan


Söt body från Elan :)

Måste ju visa ett par av älsklingens julklappar också, bara för att de var så söta :)


Mitt första år som pappa/mamma (till oss båda) och Du ska bli pappa till älskling.


Söta kläder till pappan :)

Så himla tacksam jag är för alla fina saker och den fina julen vi haft! Nästa år har vi vår lilla knodd hos oss, så jag längtar redan dit :p Då får nog varken jag eller sambon så många paket av tomten… :p

Pages:

2 kommentarer till “jag har varit snäll i år”

 1. Petra skriver:

  fina julklappar!! :) Hade gärna lagt vantarna på barbaskön! ;)

 2. Emilia skriver:

  Åh vilka fina klappar ni har fått :) så söta bebiskläder!!

  Blir grymt avis på bakmaskinen, vill också ha en sån fin :)

  Du hade rätt om blomman, det var Azalea.
  Kram vännen!

Lämna en kommentar