elva nätter före jul

Idag har varit en knepig dag. Det hände en hel massa ledsamheter i helgen och nu är jag lite deppig över att bo i den här staden. Jag har ett himla behov av att känna mig trygg, men det finns tydligen människor som vill motarbeta den tryggheten. Sen lider jag med en familj vars jul inte kommer att bli som tänkt. Vi håller alla tummarna och hoppas på en ljus utgång av det hela. Så ljus som bara går.

Annars har vi firat lucia på jobbet idag då. Söta nissar och pepparkakor och lucior, det värmde oss alla i hjärtat mitt i det trista. Ikväll har jag massproducerat årets julkort. Mycket pyssel. Kommer snart i en brevlåda nära dig (om du har tur)… :p


Let’s fly away…

Pages:

En kommentar till “elva nätter före jul”

  1. Emilia skriver:

    Vännen, vad är det dom hänt? Blir orolig ju!!
    Stor kram!!

Lämna en kommentar