december

Äntligen är mysmånaden här :) Vi har börjat med luciasångerna på jobbet, ljusstakar och stjärnor lyser i alla fönster och det är ynka tre veckor kvar tills vi åker hem för julfirande. Lycka!

I morgon hoppas vi att tåget ska ta oss till Göteborg för en mysig weekend med shopping, hotellfrukost, jul på Liseberg och ett besök hos lillebror. Jag fattar att vi nog inte kan räkna med att komma fram den tiden som står på biljetten, men huvudsaken är ju att vi kommer dit innan frukosten serveras på lördag morgon :p
Är det inte helt stört att tågen strejkar bara för att det är lite kallt? Vi klarade oss ganska bra från SJ:s strul förra året, men nu har vi betalat 1800 för tågbiljetter och ser verkligen fram emot den här helgen. Helknäppt att man ska behöva tänka ”ett par timmars försening får vi nog räkna med”.

Idag hoppas jag på en mysig hemmafixarkväll med min stora kärlek efter jobbet. Här ser ut som en byggarbetsplats (vilket är just vad det är också tills hyllan är på plats). Det vore skönt att få Billy färdigbyggd och resten av lyan i ordning. Sen måste vi ju packa för Götet också :)

Pages:

En kommentar till “december”

  1. Therese/zill skriver:

    Nämen?! Ska ni också på Liseberg i helgen? Jag meeed! :D Får besök av en kompis & hennes äldsta son i helgen och då är Liseberg den stora planen. Vem vet, vi kanske bumpar in i varandra :P.

Lämna en kommentar