christmas table

Höhö. Ja, igår var det julbord alltså. Eftersom vi hade biljetter över fick några av oss en extra, så därför fick min söta sambo och några till följa med mitt jobb på julbordet och REA-showen på Hamburger Börs. Det blev hur trevligt som helst, maten var god och showen bra, även om det var ganska ojämn kvalitet mellan numren. Men roligt hade vi!

Idag tar vi det lilla lugna. Sovmorgon, soffmys, snöpromenad, foto, Konsum och matlagning. Är nu proppmätt efter D:s goooda chili, kan äta hur mycket som helst av den. Det ska vara massa sallad och gott bröd till. Yummie!

Pages:

2 kommentarer till “christmas table”

 1. Kamilla Nylund skriver:

  sv: Tack så mycket :-)
  Vilken snygg header du har!

 2. Emilia skriver:

  Låter som en toppenkväll :)

  Hihi vilken söt and :) den ser så snäll ut!!
  Kramar

Lämna en kommentar