alive and kickin’

Idag känner jag mig lite extra nöjd och glad. Jag lever på känslan från sent iförrgår kväll. Första gången. Jävligt speciellt! Mer sådant tack.

Jag har lyckats fixa lite här hemma, och mer ska göras. Det är dags att få lite ordning i vardagsrummet :) Det blev tokbra med nya bokhyllan, så nu ska det flyttas om lite för att få alla saker på rätt plats. Fint blire!

Ser fram emot Elan-torsdag i morgon, mys på stan med min fina vän. Sedan är det fredag och helg, julbak och mera mys och ungefär så fortsätter det fram till jul. Jobb och mys, det blir en bra kombo. Det är jul här på sarasland också. Lovely. Tjing!


Juleljus som glimmar…

Pages:

En kommentar till “alive and kickin’”

  1. Emilia skriver:

    Vilken fin påskpresent ni kommer att få :) kul!!

    Ja, tänk vad tiden går fort! Snart är jag klar jag med, åh vad jag längtar!!

    Hoppas allt är bra med dig?!
    Kramkram

Lämna en kommentar