2010 – året som gick

2010 har varit ett år med många svängar kan man säga. Det har varit mycket sjukdom och lite ensamhet i en relativt ny stad, men allt har bara blivit bättre och 2011 har potential att bli ett riktigt bra år – året då jag blir mamma och vi bildar en riktig liten familj i en stad där vi faktiskt trivs. Hur som helst, här kommer första halvan av min lilla årskrönika:

Jag startade januari med bubbel i de småländska skogarna, med snö upp till knäna. Jag hängde på jobbet en del, men låg hemma i sjuksoffan också, influensa och långvarig hosta däckade mig. Var stammis på vårdcentralen! Min älskling var riktigt bra på att överraska med blommor, fick många fina buketter att sätta i vas. Lillebror med flickvän var på besök. Fick en ny kollega i januari också, fina fina Cathrine!

I februari var jag sjuk igen och fick antibiotika för akut bihåleinflammation. Hade många fina myskvällar med min kärlek och Muffinsfabriken blev ett vanligt stopp på väg hem från jobb på fredagarna. Kollegan fick sin bebis, en underbar liten Ebony. Köpte min första smartphone, en HTC Tattoo. Vintern var jobbig för oss pendlare, blev mest trött på SL och alla galna stockholmare. Slutade februari med att fira älsklingens födelsedag  med hemmapizza och fruktsallad.

Mars var en månad med vackra soluppgångar. Fick besök av min fina vän Sara en helg, vi hängde på Skansen och myste här hemma. Var en helg hemma hos mamma och pappa utan sambo, njöt av livet på landet. Hängde en del med Elan och fotade barn för första gången, Camillas lilla Folke. Våren smög sig på, äntligen!

Vi startade april med en härlig påskhelg i Berg. Fick äntligen fota massor av vårblommor. Gjorde i ordning balkongen och sådde örter och kryddor, la in matta och planterade blommor. Fotade Monikas lilla Ebony. Bokade äntligen resan till Thailand och kom igång med motionen i spåret efter alla sjukdomar. En fin månad!

Maj började vi hemma hos svärföräldrarna där vi vaktade hus och hundar i tre veckor. Började simma ett par gånger i veckan och gick en massa hundpromenader. Utnyttjade svärisarnas grill en massa. Var sjuk några dagar igen och när jag blev frisk hade jag och Almira en fin fotodag med en massa snygga bilder som resultat. Kom fram till att jag ville fota mer porträtt, men där har det stannat. Var i Berg och gick på Jennys 25-årskalas, en underbar helg! Blev bjuden på en lyxig dejt på söder av sambon, med libanesiskt, drinkar och bio.

Jag inledde juni med att planera mitt eget 25-årskalas vilket blev större än väntat. Blev bättre i joggingspåret och älskade det. Var på Fjäderholmarna med jobbet, det blev en kanonkväll som avslutades med en hel massa rosévin i Stockholm tillsammans med kollegor, sambo och sambons kollegor. Tog Twinrix-sprutor inför Thailand. Hängde en del med Elan, vi powerwalkade och åkte på en roadtrip för att shoppa vigselring och besöka Lager 157. Jag fyllde 25 och hade ett underbart kalas i Berg dagen före midsommarafton. 30 av de närmaste släktingarna och vännerna förgyllde min dag <3

Fortsättningen av min nedräkning inför 2011 kommer i morgon :)

Pages:

En kommentar till “2010 – året som gick”

  1. […] ganska kul läsning faktiskt men det var svårt att hitta dom i arkivet. Här kommer länkar: 2010, del 1, 2010, del 2, 2009, 2008. Förmodligen är det jag som har mest glädje av att ha dom samlade, […]

Lämna en kommentar