sjukskrivning

Gosh vad min kropp får ta stryk. Nu har jag ätit antibiotika en vecka, legat i soffan, vilat, ätit och druckit bra. Jag har inte varit utanför dörren en enda gång och efter minsta lilla ansträngning, som dusch eller lunchfix, har jag varit helt slut. Idag gick jag tillbaka till vårdcentralen för att få uppdaterad lunginflammations-status.  Det är envisa bakterier, mest på höger sida, ”bara lite på vänster” (Wtf, förra veckan var det ju bara på höger?).

Hur som helst ska jag äta klart antibiotikakuren, hälla i mig slemlösande och ligga kvar i soffan. Blev sjukskriven veckan ut. På fredag åker vi hem till mamma och pappa, så det får bli en vilohelg på landet bland de människor man tycker om mest. Längtar!

Jag har lite tur i oturen eller vad man ska kalla det, för min älskling har dragit på sig nåt influensa-aktigt och är soffliggande han också. När man varit ensam sjukling hemma en vecka är man väldigt tacksam för sällskap, även om vi inte är piggast i stan. Mysigt har vi det ändå!


Vi turas om att fixa te nu…

Pages:

En kommentar till “sjukskrivning”

  1. […] hela tiden och jag hinner inte med. Snart är han sju månader. Inte långt ifrån ett år. För exakt ett år sen idag låg jag sjukskriven i soffan, med den lilla Räkan i magen, 10 dagar innan vårt RUL, och återhämtade mig från den […]

Lämna en kommentar