mörker

I helgen var jag himla glad åt den extra sköna timmen man fick sova. Vintertid alltså. Nu tycker jag mest att det är mörkt. Men, det är ingen idé att deppa över det. Vintertid betyder tända ljus och julemys och jag längtar som en tok. I veckan ska jag ta mig till Panduro och handla lite för årets julpyssel. Man kan aldrig börja för tidigt ;) Nu har jag bokat tågbiljetter hem till Skövde för mig och älsklingen dessutom, 5 härliga juldagar får vi där i år :)

Jag har många saker att räkna ner till nu. För det första är det bara tre dagar kvar till helg och jag slutar dessutom tidigt på fredag. För det andra är det två veckor och två dagar tills vi tufftuffar ner till Skövde nästa gång. Det går fort.

Igår hade jag mitt första lönesamtal någonsin. Det är väl sånt där man ska uppleva som vuxen.

 

Pages:

Lämna en kommentar