Fototriss – en resa

Veckans tema i Fototriss:en är en resa. Jag bidrar med tre bilder från den (hittills) mest fantastiska resan i mitt liv – Thailand 2010:

Fler bidrag hittar du hääär!

Pages:

13 kommentarer till “Fototriss – en resa”

 1. Annelie skriver:

  Alla bilder är fantastiska men apan är min favoritbild. Bor själv i Singapore och har sådana små apor vilda och är fantastiskt roligt att fotografera. Har själv några riktigt bra ögonkontaktsbilder i mitt arkiv.

 2. AX skriver:

  Underbara bilder! Och vilken söt liten apa:)

  AX

 3. Bokmalen skriver:

  Jadu, Thailand är underbart!! Var tvungen att titta runt lite hos dig å såg att ni varit till Koh tao. Vårt favvoställe. ;) Vi var där 08 å i våras. Älskar det stället!!
  Fin triss.
  Kramen, Maria

 4. Carpe Diem skriver:

  Kan bara hålla med dig. Thailand är ett fantastiskt land. Har varit där många gånger genom åren. Tyvärr ser jag en tydlig bad influence efter att alla svenskar hittat dit. Senaste och också sista gången jag var där mådde jag illa av hur många betedde sig mot detta underbara folk. Viktigt att ta seden dit man kommer. I Thailand är det lugn och harmoni och medmänsklighet som gäller. Många har tyvärr inte fattat det.

  Fina bilder där apan är min klara favvis.

 5. Jane skriver:

  Har aldrig varit i Thailand,
  vet inte om jag skulle klara av värmen, men det ser underbart vackert ut!

 6. Läckert! Snutten på första bilden är omöjlig att inte älska!

 7. MimiLI skriver:

  Så vackra bilder! Jag har aldrig varit i Thailand men skulle gärna åka dit.
  Hoppas jag får träffa den söta apan då;-)

 8. Pialotta skriver:

  Apbilden är ju fantastiskt cool:) Thailand lockar inte alls mig, finns så många andra länder och ställen jag skulle vilja åka till först. Kanske är det för så många svenskar hittat dit.. det blir liksom lite mättat. Ha de..

 9. uh-huh-me.com ~ Nettan skriver:

  Jag använder mig av en app som heter Vignette. Skitbra!
  Finns mängder med olika effekter, ramar och justeringar!
  Tipsar om att köpa betalversionen (kostar ej mycket) då kan du
  fotografera i högsta upplösning och bilderna blir mer
  användbara bloggmässigt tex. Annars blir de alldeles
  för små och kass i kvalité.

  Två andra bra fotoappar som jag använde innan Vignette är
  Retro Camera och FX Camera. Fast Vignette slår båda!

 10. banglacissi skriver:

  Den lilla apan är såå söt, och jag håller med! Thailand är härligt! :)

 11. Charlotte skriver:

  Sv: Ooh då tycker jag min kära sambo ska köpa en vit till mig med ;D haha..

 12. Barnens Hjältar skriver:

  Åh så fina bilder! Hade gärna åkt dit :-)

 13. Vicky skriver:

  Härlig triss! jag är också med http://bit.ly/fHYkTo :)

Lämna en kommentar