Fototriss – cool

Veckans tema i Fototriss:en är COOL. Det är dessutom tävlingsvecka, man kan vinna en videokamera från CoolStuff . Eftersom jag ligger sjuk har jag inte lyckats ta några nya bilder på temat, men jag kom på att jag hade bilder i arkivet som passar min tolkning av temat. Har roat mig med att redigera dom på nytt idag, här kommer mitt bidrag:

Pages:

9 kommentarer till “Fototriss – cool”

 1. Axart skriver:

  Isande coolt!
  ax

 2. Birgitta skriver:

  Läckert triss!

 3. Tant Otto skriver:

  Åh de va mig en cool triss…

 4. Barnens Hjältar skriver:

  Riktigt coola bilder :-)

 5. Oldmolly skriver:

  Oj, nu blev jag alldeles förskräckligt törstig. Coola bilder!

 6. Leena skriver:

  Läckra bilder! Och så läskande … eller kanske tvärtom, nu blev jag ju så törstig …

 7. VinterVild skriver:

  Vilka bilder! Mittenbilden vann mitt hjärta.

 8. Katharina skriver:

  VACKERT!
  Gillar is och vatten!

Lämna en kommentar