underbarheter

Jag är ganska matt efter en underbar kanonhelg med min fina vän. Mötte upp Jenny i stan i fredags, shoppade lite, köpte med sushi och åkte hem och fredagsmyste. När vi vaknade på lördagen blev vi bortskämda med amerikanska pannkakor (min älskades specialité) och gjorde oss sen i ordning för att åka in till Kungliga Operan. Där såg vi Svansjön, den första baletten jag någonsin sett. Det var riktigt roligt faktiskt, och Operan var en upplevelse i sig.

Efter baletten tog vi tunnelbanan hem till Jennys svärföräldrar där vi åt god middag med lite folk. Riktigt god mat och trevligt sällskap. Vi åkte hem och sov när vi kände oss trötta. När vi vaknade igår var vädret väldigt höstigt, regnet vräkte ner. Vi trotsade det blöta och kalla och åkte in till stan och åt lunch på Taco Bar, sen hängde vi på NK hela dagen och hann med både lite shopping och fika där. Myspys!

Ikväll är jag trött och myser i soffan. Over and out.

Pages:

En kommentar till “underbarheter”

  1. Emilia skriver:

    Låter som en tokmysig helg vännen, underbart!!
    Kramisar

Lämna en kommentar