lycka, kärlek och meningen med livet

Åh jag mår så bra! Fast jag fortfarande är tokförkyld. Men det skiter vi i nu tycker jag. Jag längtade hem en massa efter en veckas hundvaktande, så i torsdags sov jag hemma i min egen säng. Skööönt vare! I går kom min älskling med hundarna. Vi dejtade här hemma i soffan. Åt gott, drack gott, tände ljus, såg på Idol och gick en sen prommis med hundarna. Sov gott i vår egen säng. Idag har vi haft en mysig fast produktiv dag. Vi har promenerat i solen, myst i soffan, ätit smarriga pannkakor till lunch och planerat hösten.

Vilken fantastisk höst det kommer bli! Om några veckor kommer fina Jenny hit och hälsar på. Vi ska gå på balett och ha en riktig tjejhelg. Sista helgen i oktober åker jag och kärleken på kryssning med Birka. En helg i november åker vi till Skövde och första helgen i december har vi bokat in en härlig hotellweekend i Göteborg. Åh vad jag längtar.

Nu har jag duschat och blivit toppfräsch efter 75 min promenad i solnedgången med hundarna. Det är strax dags för go’ lördagsmiddag, tända ljus och hyrfilm. Kan det bli bättre?

Well, det vore ju inte heeelt fel att boka in en exotisk semester också. Men det får dröja ett tag…

Pages:

Lämna en kommentar