bara regn hos mig

Det regnar här i Stockholm idag. Tack Carola. Jag sov extra länge för jag trodde det var natt kl 9. Men nu ligger jag här på min skruttplats i soffan igen. Har återigen insett behovet av en stooor TV och ett större kanalutbud i det här hushållet.

Sjukstatus: Vill gärna tro att medicinen hjälper, men det känns lite som att slemmet sitter där det sitter. Haha, förlåt för informationen. Hur som helst så hostar jag alltså. Dock har lite färg återvänt till mitt fejs och igår åt jag mat. Fiskbullar. Idag ska jag äta lax med broccolimos och massa grönsaker. Nu ska jag tillbaka till livet igen. I morgon jobbar jag.

Pages:

3 kommentarer till “bara regn hos mig”

 1. sv: tack så mkt, här finns den svartvita versionen också: http://corneliapettersson.blogg.se/2010/september/godmorgon.html
  kram! :)

 2. Emilia skriver:

  Hoppas det går bra att vara tillbaka på jobbet imorgon :)

  Det är Peter Andersson som jag inte gillar, har honom i skriv o läsutvecklings kursen.
  Han är duktig men det märks så väl att han har läst sig till ALL sin kunskap om barns skriv och läsutveckling… inte varit ute i verkligheten ett smack!! Tråkigt blir det då…

  KRAM

 3. Marie Sjöström skriver:

  Hej Sara,

  Tack för en intressant blogg! Jätte fina bilder!
  Jag undrar om ni skulle vara intresserade av att publicera en artikel på er
  blogg om Stockholms museer som har en länk till våran klients hemsida? Våran
  klient är Exepedia.se och artikeln är skriven av deras egna copywriters.

  Tack för att ni har tagit er tid och läst. Tveka inte att kontakta mig om ni
  har några frågor. Jag skickar gärna artikeln till er om ni är intresserade.
  Ni får gärna använda era egna bilder till artikeln om ni vill.
   
  Med vänlig hälsning,
   
  Marie Sjöström
  OBAN Multilingual

Lämna en kommentar