that’s what friends are for

Åh vilken helg! Massa fredagsmys och lördagsmys hela dagen. Vi låg i soffan, såg filmer och gottade oss tills det var dags att hoppa i duschen och göra sig snygg för middag på Rice med min älskade Elan. Åh vad sushi jag åt! Det var första gången vi lät våra män (well, hennes man och min fästman om man ska vara noga) träffas också. Vi hade en riktigt trevlig kväll som avslutades med en drink på St Eriksplan.

Idag har vi varit i Barkarby med Almira och Patrik. Vi har lunchat köttbullar, planerat kök på IKEA och kikat lite på Outleten. Älsklingen fick tag i ett par schnygga Ecco-skor. Vi har alltså umgåtts med vänner nästan hela helgen, så himla härligt. Umgås mera säger jag!

Nu är jag tokförkyld. Resten av söndagen spenderas i soffan.

Pages:

En kommentar till “that’s what friends are for”

  1. Ida skriver:

    vilken trevlig helg du verkar ha haft :)
    gillar verkligen spröten eller vad det heter i blomman, snyggt!
    hoppas du blev frisk, själv är jag också tokförkyld.
    kram.

Lämna en kommentar