september

Idag har jag bott i den här lägenheten ett helt år. Och vilket år sen! För ett år sen var jag fortfarande livrädd för att åka vilse på väg till jobbet, fick ont i magen om pendeln var försenad eller om jag inte såg ”Skarpnäck” på tunnelbaneskylten. Stockholm kändes stort och skrämmande och jag var verkligen helt grön på jobbet, nervös inför varje ny dag. Jobbet innebär fortfarande utmaningar, men jag blir inte nervös längre. Efter ett år, inskolning av 14 barn i 5 omgångar och ett antal omkonstellationer av arbetslaget känns det som jag har lite mer kött på benen. Skinn på näsan. Kanske. Jag känner mig dessutom ganska hemma i den här stan. Kallhäll känns definitivt som hemma.

Jag tror att det kommande året kan bli helt okej. Det är mycket som väntar.


SEPTEMBER 2009:

 

Pages:

5 kommentarer till “september”

 1. Junitjej skriver:

  Du är så himla duktig på att fota, men det visste du väl redan?!

 2. Emilia skriver:

  Låter fint vännen :) Utmaningar o erfarenhet ger färdigheter, duktiga du!!

  Stackare som är sjuk :(
  Massa kryapådigkramar!!

 3. Ida skriver:

  Tack för dina fina ord, de värmde verkligen fina du. Oj, har det gått ett
  helt år redan, ja tiden går fort. Skönt att du trivs i Stockholm och så.
  Hoppas du får en fin helg! Kram

 4. Petra skriver:

  härliga höst bilder! Gillade speciellt den på svampen och nyponen! Typiskt höst liksom! :)

 5. Helt fantastiska bilder! Vackra, underbart skärpedjup och härliga färger!
  Du är jätteduktig!!

Lämna en kommentar