kräftskiva

Har hittills haft en himla kanonhelg. Världens bästa fredagsmys och mycket sömn, Rosendals trädgård med Elin och nu har jag precis bakat en västerbottenpaj till kräftskivan hos Micke och Monica ikväll. Den luktar gott i alla fall, får hoppas att den smakar likadant.

Rosendals trädgård var förresten fantastiskt fint. Gott fika, som vi fick dela med alla närgångna småfåglar, en mysig butik där man kunde göra av med pengar, och ett stort ”land” med blommor som man fick plocka själv. Det var bara att låna en sax och göra en bukett, sen fick man betala per hekto. Grymt. Nu ska jag vila så jag har lite kraft över till kräftorna ikväll. Tjing!


Från när vi fiskade kräftorna förra helgen..

Pages:

En kommentar till “kräftskiva”

 1. Kristina skriver:

  Åh va mysigt det låter :)
  Har du fiskat kräftor, de är en dröm jag har att göra någon gång i livet. Men när?
  Jo mitt Norge-äventyr har snart börjat. Inatt vaknade jag mitt i natten och uindrade vad jag hade gett mig in på. Andra stunder längtar jag tills jag får åka iväg på onsdag med min nya resväska. jag vet inte om det är resan jag gillar mest eller om det är själva resväskan. Är nog lite nykär iden ;-)

  Jag ska försöka uppdatera lite oftare nu. Som vanligt går mitt bloggliv i bergochdalbana!
  Stor kram till dig Sara!

Lämna en kommentar