jag har så mycket förstånd att förlora än

Onsdag lunch, jobbet. Har feber och sömnlöshet kryper i kroppen. Kapitulerar efter en förmiddags kamp och åker hem. Kryper ner, sover sover sover. De senaste dygnen har jag sovit mer än jag varit vaken, det var så behövligt. I dag vaknade jag efter 11h och var äntligen feberfri. Lycka. Man blir knäpp av att ligga här i soffan i sin ensamhet i flera dagar. Blöö. Jag är inte gjord för ensamhet. Jag vill jobba, vara social. Sitta i sandlådan och avvärja slagsmål mellan tvååringar.

I helgen får jag fortsätta vila, njuta av frisk luft och sällskap. Nästa vecka kör vi för fullt igen, upp på banan bara. Hej.

 

Pages:

4 kommentarer till “jag har så mycket förstånd att förlora än”

 1. ellen ♥ skriver:

  åh vad fin blogg o fina bilder! kram

 2. Ida skriver:

  Åh stackare, men skönt att du känner dig bättre igen. Hoppas du kan njuta av helgen nu då :) kram

 3. nelly skriver:

  sv: åå tack ska du ha! vad kul att du gillar den! :D

 4. Sara skriver:

  wow! Vilka helt ljuvliga bilder!

Lämna en kommentar