jag älskar mitt meningslösa liv

Onsdagar är min stängningsdag, så börjar inte förrän 8:30. Himlans skönt. Hade kunnat sova riktigt länge om det inte vore för att man har en timmas resväg till jobbet. Bah! Börjar bli riktigt trött på den häringa pendlingen alltså, dagarna blir sjukt långa. Extremt trist nu när det blir mörkt så tidigt också. Det är bara att bita ihop ett tag till.

Igår var vi på en spännande utflykt. Det är roligare att pendla när man har sällskap :) Spenderade kvällen i soffan, ungefär som vanligt. I kväll ska vi tvätta och i morgon ska vi packa för på fredag flyttar vi iväg och är lite hundvakter igen. Kommer att vara hemma i lägenheten en del också, men kläder och prylar kommer behövas där ändå. På lördag ska jag och älsk in till stan och äta på Rice med Elan och Jesper. Sjukt kul :)

Det ni, det var en rapport som heter duga.

Pages:

2 kommentarer till “jag älskar mitt meningslösa liv”

 1. Emilia skriver:

  Jaa vad segt att ha så långt till jobbet!!

  Hoppas du har en mysig helg o att allt är bra med dig annars? :)

  Kramkram

 2. Kristina skriver:

  Ditt liv är ju allt annat än meningslöst! Även om den Winnerbäcklåten är bra =)
  Du verkar ha det så bra, tryckt och skönt :)

  Hoppas maten smakar gott ikväll. Kram!

Lämna en kommentar